Matsimoka
  • AVALEHT
  • MEIST
  • MEIE TOOTED
  • MÜÜGIKOHAD
  • KONTAKT
  • TELLI KINGIPAKK!
  • SALAAMI

Kutsun Sind huvitavale ajarännakule teemal: "Matsimoka pereettevõtte suitsuliha retseptid on edasi antud põlvest põlve."

9/29/2015

0 Comments

 
Picture
Matsimoka lihameister Aivar on suitsuliha ja suitsuvorsti valmistanud juba üle kolmekümne aasta. Liha suitsutamise oskusi õppis ta oma isalt Koidult, kes on mitmendat põlve talupoeg Virumaal.

​Kaheksakümnendatel viis Aivar suitsuliha müügiks Venemaale Karjalasse. Kui Nõukogude Liit lagunes sai Matsimoka suitsuliha osta turgudelt. Alates 2006ndastaastast müüs Aivar koos poegade Jani ja Steniga suitsuliha Eestimaa laatadel. Seal oma tooteid pakkudes on perekond Inno saanud uskumatult palju positiivset tagasisidet. Klientide innustavatest sõnadest on süttinud perekond Innodel idee rajada väike suitsukoda, et pakkuda ehedaid ja naturaalseid suitsulihatooteid ka suuremale hulgale inimestele.
Peale 8 aastat planeerimist ja raha säästmist valmiski 2015 aastal Matsimoka suitsukoda Huljal, kus valmivad igal nädalal värsked suitsulihatooted. Perepojad ja tublid abilised pakuvad neid hoole ja armastusega valminud suitsulihatooteid linnarahvale Rakvere Põhjakeskuses, Tartu Eedeni Kaubanduskeskuses, Mustika Kaubanduskeskuses ning endiselt erinevatel Eestimaa laatadel.
Ülikoolis toidutehnoloogi eriala omandanud perepoeg Sten räägib: “Suitsukoda rajades puutusime palju kokku arvamusega, et ilma veesidujate, maitsetugevdajate, fosfaadi ja muu seesugusega ei ole võimalik Eestis konkureerida.” Veel, lisab Sten: “Mulle üritati selgeks teha, et Eesti inimesed on viimase 20 aasta jooksul lisaainetega nii ära harjutatud, et naturaalsete maitsetega enam turul läbi ei löö!" Matsimoka pere kindel plaan on kõik need arvamused ümber lükata ning näidata, et Eestis on endiselt koht ka naturaalsetel ning kvaliteetsetel lihatoodetel.
Matsimoka südameasjaks on teha Eesti, miks mitte ka maailma parimaid suitsuvorste ja suitsuliha. Selle saavutamiseks on nad oma pilgud pööranud minevikku ning võtnud kasutusele need retseptid, mis on põlvest põlve peretraditsioonidega edasi antud ning esivanemate poolt palavalt armastatud.
0 Comments

Sakslaste lemmik Bratwurst nüüd ka Matsimoka letis saadaval!

9/10/2015

0 Comments

 
Picture
Meil on hea meel teatada, et meil on uus toode Bratwurst ehk maakeeli ahjuvorst. 
Inspiratsiooni saime Bratwursti retsepti valmistamiseks selle aasta alguses Saksamaal toimunud suurimalt toidumessilt Grüne Wochelt. Bratwursti on sadu erinevaid variante, meie valisime välja retsepti, mis koosneb suurematest sealiha tükkidest, on väherasvane ning maitsestatakse musta pipra, muskaatpähkli, koriandri ning värske küüslauguga. Sakslased söövad sellist vorsti hommikuks, lõunaks ja õhtuks, sest vorsti saab keeta, praadida, ahjus küpsetada ning maitseb suurepäraselt ka külmal kujul.  
Bratwursti on nüüd võimalik osta kõikides meie müügikohtadest ja laatadelt, kus me osaleme. 
​Söögem nagu sakslased!
0 Comments

    Blogi

    Archives

    May 2017
    February 2017
    December 2016
    September 2016
    July 2016
    June 2016
    April 2016
    March 2016
    February 2016
    November 2015
    October 2015
    September 2015



+372 58134455   /  info@matsimoka.ee  /  Matsimoka OÜ


  • AVALEHT
  • MEIST
  • MEIE TOOTED
  • MÜÜGIKOHAD
  • KONTAKT
  • TELLI KINGIPAKK!
  • SALAAMI