UUS! VERIVORST SUITSULIHAGA
Hind: 6,90 €/kg - sisaldab: Eesti sealiha 19%, odrakruubid, seaveri 10%, sibul 5%, must pipar, nitritsool, majoraan- Maitseained on jahvatatud vahetult enne vorsti valmistamist sisaldab matsimoka suitsupeekonit - Ei ole kasutatud verepulbrit Valmistamine: küpsetada ahjus 200'c 15-20 minutit |
UUS! PÕDRAVORST
Hind: 5€/latt sisaldab: Lahemaa põdraliha, Eesti sea tailiha, must pipar, muskaatpähkel, nitritsool. - 100g täissuitsuvorsti valmistamiseks kasutame 87,5g Eesti põdraliha ja 37,5g Eesti sealiha -Soolatud lihamass on laagerdunud 5-10 ööpäeva suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga - kest on söödav (naturaalses seasooles) Põdrajahi ajujaht kestab 1.oktoobrist kuni jõulurahuni 15.detsembrini. Leiate meie letist värskest põdralihast ning traditsioonilisel meetodil valmistatud täissuitsuvorsti. Kasutame oma täissuitsuvorstis MTÜ Hundisilma jahinduse poolt kütitud Lahemaa rahvuspargi põtrade liha. |
UUS! KEEDUVORST
Hind: 9,20 €/kg Sisaldab: Eesti sea tailiha, Eesti lihaveiseliha, valge pipar, suhkur, muskaatpähkel, küüslauk, nitritsool - 100g keeduvorsti valmistamiseks kasutame 72 g värsket Eesti sealiha ja 30 grammi värsket Eesti lihaveiseliha. - Soolatud lihamass on laagerdunud 5-10 ööpäeva - Kergelt suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga - Keeduvorstis on säilinud lihastruktuur |
AHJUVORST SIBULA JA ÄÄDIKAGA
Hind: 8,90 €/kg - sisaldab: Eesti sea tailiha, sibul (10%), sool, must pipar, toiduäädikas, seasool, säilitusaine naatriumnitrit - 100g ahjuvorsti valmistamiseks kasutame 102 g värsket Eesti sealiha - Soolatud lihamass on laagerdunud 5-10 ööpäeva -Suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga Valmistamine: grillida või küpsetada ahjus 200'c 10 minutit. Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 933,3 kj / 223 kcal Rasvad 16,2 g Millest küllastunud rasvhapped 6 g Süsivesikud 1 g Millest imenduvad 0,8 g Valgud 19,3 g Sool 1,6 g |
MATSIMOKA Lihaleib
Hind: 10,60€/kg SISALDAB: -Eesti sea tailiha, sool, till, must pipar, säilitusaine naatriumnitrit -100g lihaleiva valmistamiseks kasutame 120g värsket Eesti sealiha -Soolatud lihamass on laagerdunud 5-10 ööpäeva -Kergelt suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga Hea toode leivale või söögi valmistamiseks, näiteks lastes ahjus soojaks ning süües salati või kartuliga. Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 1110,4 kj / 265,3 kcal Rasvad 11 g Millest küllastunud rasvhapped 3,8 g Süsivesikud 3,2 g Millest imenduvad 2,9 g Valgud 11,6 g Sool 1,8 g |
Ahjuvorst Vigala mozzarella, tomati ja basiilikuga
Hind: 10,40€/kg SISALDAB: - Eesti sea tailiha , Vigala mozzarella (12%), tomat (8%), sool, must pipar, basiilik, seasool, säilitusaine naatriumnitrit - 100g ahjuvorsti valmistamiseks kasutame 95 g värsket Eesti sealiha - Soolatud lihamass on laagerdunud 5-10 ööpäeva - Suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga VALMISTAMINE: Soovitame valmistada ahjus 220'C 10minutit. Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 832,1 kj / 199 kcal Rasvad 14,5 g Millest küllastunud rasvhapped 0 g Süsivesikud 0,5 g Millest imenduvad 0,4 g Valgud 17,1 g Sool 1,5 g |
Püsikliendi lemmik:
|
Sült naturaalse kallerdisega
Hind: 3€/ tops Kogus: 360 g SISALDAB: Eesti sealiha, keedusool, porgand, vürtsid, must pipar, loorber - Süldil on koodi pikaajalise keetmise tulemusena naturaalne kallerdis Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 268,2 kj /63,9 kcal Rasvad 2,8 g Millest küllastunud rasvhapped 1,1 g Süsivesikud 0,4 g Millest imenduvad 0,3 g Valgud 9,8 g Sool 1,5 g |
SUITSULIHAMeie vanaisa retsept!
Hind: 10,60€/kg SISALDAB: - Eesti sealiha, sool, naturaalse lepalaastu suits,säilitusaine naatriumnitrit - 100g suitsuliha valmistamiseks kasutame 125g värsket Eesti sealiha - Liha on laagerdunud 7-12 ööpäeva soolvees - Suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga - Suitsuliha on parima kvaliteedi tagamiseks traditsioonilisel viisil käsitsi nööritud MEIE SOOVITUSED: Saame sinki viilutada, sobib leivale ja toidu valmistamiseks Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 702,5 kj / 167,5 kcal Rasvad 7,5 g Millest küllastunud rasvhapped 3,0 g Süsivesikud 0 g Millest imenduvad 0 g Valgud 26,2 g Sool 1,9 g |
Püsikliendi lemmik:
Tailiha viiner valmistatud 300-aasta vanuse originaalretsepti järgi Hind: 8,90 €/kg SISALDAB: - Eesti sea tailiha, jää (9%), sool, valge pipar, paprika, muskaatpähkel, koriander, lambasool, säilitusaine naatriumnitrit - 100g viineri valmistamiseks kasutame 97 g värsket Eesti sealiha - Soolatud lihamass on laagerdunud 5-10 ööpäeva - Kergelt suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga - Viinerites on säilinud lihastruktuur VALMISTAMINE: - keeta õrnalt kuumas vees Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 920,5 kj / 219,9 kcal Rasvad 16,2 g Millest küllastunud rasvhapped 6 g Süsivesikud 0,3 g Millest imenduvad 0,3 g Valgud 19,1 g Sool 1,9 g |
UUS! Maksavorst
Hind: 1,5 €/ latt SISALDAB: - Eesti seamaks 60%, suitsuliha 10% porgand 15%, sibul 15%, nitritsool, värskelt jahvatatud must pipar ja muskaatpähkel - Kergelt suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 713,7 kj / 169,9 kcal Rasvad 11,5 g Millest küllastunud rasvhapped 3,9 g Süsivesikud 3,2 g Millest imenduvad 3 g Valgud 13,7 g Sool 1,9 g |
Eesti esimene traditsiooniline salaami!
Hind: 5 €/latt Salaami valmib meie kvaliteetlihapoes kohapeal spetsiaalsetes kliimakappides. Toode on defitsiit kuna valmistame ühes kohas kuus 150kg, valmimise aeg 2 nädalat. Salaami valmistamisoskusi käisime õppimas Itaalia parimatelt meistritelt! SISALDAB: Eesti sealiha, värske Eesti küüslauk (1%), sool (2,5%), must pipar, dekstroos, seasool, säilitusaine naatriumnitrit , bakterikultuur 100g salaami valmistamiseks kasutame 139g Eesti sealiha SOOVITUSED: - Kui sa soovid kostitada ennast või sõpra tõeliselt erilise tootega, siis meie Salaami on just see! - lõigata õhukesed viilud Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 1260 kj / 301 kcal Rasvad 22 g Millest küllastunud rasvhapped 8,2 g Süsivesikud 0,8 g Millest imenduvad 0,7 g Valgud 26,1 g Sool 3,8 g |
RULLPEEKON
Hind: 10,60 €/kg SISALDAB: - Eesti sea sealiha, sool, naturaalse lepalaastu suits, säilitusaine naatriumnitrit - 100g rullpeekoni valmistamiseks kasutame 125g värsket Eesti sealiha - Liha on laagerdunud 7-12 ööpäeva soolvees - Suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga - Suitsuliha on parima kvaliteedi tagamiseks traditsioonilisel viisil käsitsi nööritud MEIE SOOVITUSED: Saame peekonit viilutada, sobib leivale ja toidu valmistamiseks Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 1979,7 kj / 478,1 kcal Rasvad 44,8 g Millest küllastunud rasvhapped 15,8 g Süsivesikud 0 g Millest imenduvad 0 g Valgud 18,7 g Sool 1,8 g |
SUITSUKÜLG
Hind: 8,40 €/kg SISALDAB: - Eesti sealiha, sool, naturaalse lepalaastu suits, säilitusaine naatriumnitrit - 100g suitsukülje valmistamiseks kasutame 125g värsket Eesti sealiha - Liha on laagerdunud 7-12 ööpäeva soolvees - Suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga MEIE SOOVITUSED: Saame külge viilutada, sobib leivale ja toiduvalmistamiseks Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 1979,7 kj / 478,1 kcal Rasvad 44,8 g Millest küllastunud rasvhapped 15,8 g Süsivesikud 0 g Millest imenduvad 0 g Valgud 18,7 g Sool 1,8 g |
Püsikliendi lemmik: Küüslaugupekk
Hind: 6,80 €/kg SISALDAB: - Eesti seapekk, värske Eesti küüslauk (10%), sool (3,2%), must pipar, säilitusaine naatriumnitrit - 100g küüslaugupeki valmistamiseks kasutame 133 g seapekki - Suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 2691,6 kj / 643,3 kcal Rasvad 71 g Millest küllastunud rasvhapped 25 g Süsivesikud 1 g Millest imenduvad 0,1 g Valgud 3,7 g Sool 2,9 g |
Täissuitsuvorst värske Eesti küüslauguga
Hind: 4 €/tk SISALDAB: Eesti sea tailiha, Eesti rohumaa lihaveise liha, värske Eesti küüslauk (2%), sool, must pipar, muskaatpähkel, seasool, säilitusaine naatriumnitrit - 100g täissuitsuvorsti valmistamiseks kasutame 62g Eesti sealiha ja 62g Eesti lihaveiseliha - Soolatud lihamass on laagerdunud 5-10 ööpäeva - Suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga - kest on söödav ( naturaalses seasooles) Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 949,3 kj / 226,7 kcal Rasvad 14,3 g Millest küllastunud rasvhapped 5,7 g Süsivesikud 0,8 g Millest imenduvad 0,8 g Valgud 24,3 g Sool 2,2 g |
Püsikliendi lemmik: Täissuitsuvorst Andre Farmi " Grand Old" Juustuga
Hind: 4,50 €/tk SISALDAB: Eesti sea tailiha, Eesti rohumaa lihaveise liha, Andre Farmi "Grand Old" juust (7%), sool, must pipar, muskaatpähkel, seasool, säilitusaine naatriumnitrit - 100 g täissuitsuvorsti valmistamiseks kasutame 56 g Eesti sealiha ja 56 g Eesti lihaveiseliha - Soolatud lihamass on laagerdunud 5-10 ööpäeva - Suitsutatud naturaalse lepalaastu suitsuga - kest on söödav ( naturaalses seasooles) Keskmine toiteväärtus 100 g toote kohta: Energia sisaldus 926,8 kj / 242 kcal Rasvad 16,3 g Millest küllastunud rasvhapped 7,4 g Süsivesikud 0,2 g Millest imenduvad 0,2 g Valgud 24,2 g Sool 2,2 g |