Arva ära, kui kaua valmib meie traditsiooniline salaami?
a) 1 nädal b) 2 nädalat c) 1 kuu Traditsioonilise salaami valmistamisoskusi peetakse lihakultuuri tipptasemeks ning ühtlasi on see Matsimoka senine suurim saavutus. Valmistamisoskusi käisime ammutamas Salaami kodumaalt Itaaliast, kus õppisime koos maailma eripaigust kokkutulnud lihameistritega. Traditsioonilise salaami valmimisprotsessi saab jälgida meie Butcherytes Tartu Kaubamajas ja Rakvere Põhjakeskuses. Esimene 50 kg on nüüd valmis ja kiirematel on võimalus seda ka endale soetada. Meie salaami on tõeline defitsiit! Kinkides sõbrale või pannes see peolauale võite ennast pidada tõeliselt eriliseks inimeseks, sest salaami kogus on väike, valmimisprotsess pikk ning toote maitset on võimatu sõnadesse panna. mäng kestab ajavahemikus 31.03.2016- 04.04.2016
0 Comments
Räägi oma meenutusi seoses viineritega ning võida 2 kg meie ülimaitsvaid päris viinereid.
Meie igatahes seda aega ei mäleta kuna me päris viinerit sõime ning otsustasime otsida välja 300-aasta vanuse originaalretsepti ning valmistada ainult lihast ja parimatest maitseainetest koosnevaid viinereid. Iga ema saab nüüd südamerahus lasta oma lastel süüa viinereid nii palju kui laps jaksab, tõenäoliselt saab nüüd lapse kõht kiiresti täis, sest lisame viinerisse lisaks Eesti sealihale ka tippkvaliteediga lihaveise liha. Tule maitse päris viinerit meie Butcherytes Tartu Kaubamajas ja Rakvere Põhjakeskuses. Mäng kestab ajavahemikus 29.03.2016-3.04.2016 |