Meid eristab teistest Eestis tegutsevatest lihatööstustest keskendumine kõrge kvaliteediga toodete valmistamisele, mis paratamatult teeb meie tooted keskmisest kallimaks. Samas usume, et Eestile ei ole vaja järjekordset 3-eurost viinerit või keeduvorsti vaid puudu on just kvaliteetsetest lihatoodetest.
Oleme 5 aastaga juurutanud ainukesena Eestis traditsioonilise salaami valmistamise protsessi.
Valmistame tooted ainult Eestis kasvatatud kana-, sea- ja lihaveiselihast.
Suitsuliha ja vorstide valmistamiseks kasutatav liha on naturaalselt laagerdatud.
Kõik tooted suitsutame naturaalselt lepapuuga.
Jahvatame maitseained vahetult enne kasutamist tagades parima maitse. Me ei kasuta kunagi valmissegatud maitseaineseguseid.
Me ei kasuta lihatoodete valmistamisel jahu, veesidujaid, peitrasva, maitsetugevdajaid toiduvärve jms.
Vorstikestana kasutame vaid naturaalseid sea- veise- ja lambasooli.