Matsimoka - kvaliteet ja kogemused aastast 1982

  • Mis meid eristab?

    Meid eristab teistest Eestis tegutsevatest lihatööstustest keskendumine kõrge kvaliteediga toodete valmistamisele, mis paratamatult teeb meie tooted keskmisest kallimaks. Samas usume, et Eestile ei ole vaja järjekordset 3-eurost viinerit või keeduvorsti, vaid puudu on just kvaliteetsetest lihatoodetest.

    • Matsimoka on ainus ehtsa salaami tootja Eestis.
    • Valmistame oma tooted ainult Eestis kasvatatud kana-, sea- ja lihaveiselihast.
    • Suitsuliha ja vorstide valmistamiseks kasutatav liha on naturaalselt laagerdatud.
    • Toodete suitsutamisel kasutame naturaalset leppa.
    • Parima maitse tagamiseks jahvatame maitseained vahetult enne kasutamist.
    • Me ei kasuta valmissegatud maitseainesegusid. Kõik marinaadid on valmistatud algkomponentidest.
    • Me ei kasuta lihatoodete valmistamisel jahu, peitrasva ega maitsetugevdajaid.
  • Kuidas me seda teeme?

    1982. aastal alguse saanud Eesti pereettevõte Matsimoka toodab ning müüb traditsioonilisel meetodil ja ainult Eesti lihast valmistatud lihatooteid. Meie kogemusi on nüüdseks lihvitud juba 3 põlvkonda ning Matsimoka on nende kogemuste kulminatsioon.

Aitäh, et mõtled mida sööd!

Sinu Matsimoka