Ahjuliha talvises marinaadis, 700g
Ahjuliha talvises marinaadis on Matsimoka vanim ja populaarseim ahjuliha. Toode on valmistatud Eestis kasvatatud sea kaelakarbonaadist, mis jääb ahjus küpsedes mahlane ja pehme.
Kasutamisõpetus: Eemaldage pakend ning hoidke toodet 2 tundi toatemperatuuril. Seejärel küpsetage liha ca. 1,5 tundi eelsoojendatud 180 °C ahjus. Segage küpsetuskotis olev leem läbi ning kasutage kastmena prae kõrvale.
Koostisosad: Sealiha 79,2%, vesi 10%, rapsiõli 3.4%, tšilli, koriander, SINEP, sool, küüslauk, must pipar.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
Energiasisaldus Kcal |
Rasvad g | millest küllastunud rasvhapped g |
Süsivesikud g | millest suhkrud g | Valgud g | Sool g |
---|---|---|---|---|---|---|
200 | 15,1 | 4,8 | 1,8 | 0,9 | 15 | 1,4 |