Ahjuliha talvises marinaadis, 700g

Ahjuliha talvises marinaadis, 700g

Ahjuliha talvises marinaadis on Matsimoka vanim ja populaarseim ahjuliha. Toode on valmistatud Eestis kasvatatud sea kaelakarbonaadist, mis jääb ahjus küpsedes mahlane ja pehme.

Kasutamisõpetus: Eemaldage pakend ning hoidke toodet 2 tundi toatemperatuuril. Seejärel küpsetage liha ca. 1,5 tundi eelsoojendatud 180 °C ahjus. Segage küpsetuskotis olev leem läbi ning kasutage kastmena prae kõrvale.

Koostisosad: Sealiha 79,2%, vesi 10%, rapsiõli 3.4%, tšilli, koriander, SINEP, sool, küüslauk, must pipar.

Keskmine toiteväärtus 100g kohta:

Energiasisaldus
Kcal
Rasvad g millest küllastunud
rasvhapped g
Süsivesikud g millest suhkrud g Valgud g Sool g
200 15,1 4,8 1,8 0,9 15 1,4