Suitsuliha, kg

Suitsuliha, kg

Suitsuliha on Matsimoka esimene toode rohkem kui 40 aastat tagasi. Sestsaadik oleme suitsuliha valmistamist pidevalt täiustanud. Toode on valmistatud värskest Eesti lihast. Peale rümpade tükeldamist ja siirimist valime kindlad tükid ning laagerdame neid 14 päeva soolvees. Seitsme päeva järel toimub lihasidumine ja soolvee vahetus. Laagerdamisele järgneb liha suitsutamine naturaalse lepapuuga.

Koostisosad: sealiha, sool, säilitusaine naatriumnitrit. 100g toote valmistamiseks on kasutatud 125g sealiha.

Keskmine toiteväärtus 100g kohta:

Energiasisaldus
Kcal
Rasvad g millest küllastunud
rasvhapped g
Süsivesikud g millest suhkrud g Valgud g Sool g
167,5 7,5 3 0 0 26,3 1,9