Ungari Guljašš, 1000g
Guljašši valmistamiseks praeme liha ning segame selle magusa paprikapulbri ning sibulaga. Lisame puljongi ja maitseained ning keedame tasasel tulel kuni liha pehmeneb. Seejärel lisame porgandi ja kartuli ning küpsetame kuni valmimiseni.
Koostisosad: Sealiha (26,7%), kartul (21,1%), vesi, porgand (7,9%), sibul (6,6%), VARSSELLER (5,3%), PUNANE VEIN (sisaldab SULFITEID) (5,3%), paprika (5,3%), tomat (2,6%), tomatipasta (tomatid, sool) (2,6%), paprikapulber, küüslauk, sool, rapsiõli, pruunsuhkur, petersell, loorber, must pipar, vürtsköömen.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
Energiasisaldus Kcal |
Rasvad g | millest küllastunud rasvhapped g |
Süsivesikud g | millest suhkrud g | Valgud g | Sool g |
---|---|---|---|---|---|---|
105,4 | 4,4 | 1,2 | 9,2 | 4,4 | 6,5 | 0,9 |