Ungari Guljašš, 1000g

Ungari Guljašš, 1000g

Guljašši valmistamiseks praeme liha ning segame selle magusa paprikapulbri ning sibulaga. Lisame puljongi ja maitseained ning keedame tasasel tulel kuni liha pehmeneb. Seejärel lisame porgandi ja kartuli ning küpsetame kuni valmimiseni.

Koostisosad: Sealiha (26,7%), kartul (21,1%), vesi, porgand (7,9%), sibul (6,6%), VARSSELLER (5,3%), PUNANE VEIN (sisaldab SULFITEID) (5,3%), paprika (5,3%), tomat (2,6%), tomatipasta (tomatid, sool) (2,6%), paprikapulber, küüslauk, sool, rapsiõli, pruunsuhkur, petersell, loorber, must pipar, vürtsköömen.

Keskmine toiteväärtus 100g kohta:

Energiasisaldus
Kcal
Rasvad g millest küllastunud
rasvhapped g
Süsivesikud g millest suhkrud g Valgud g Sool g
105,4 4,4 1,2 9,2 4,4 6,5 0,9