Matsimoka verivorst suitsupeekoniga, 365g

Matsimoka verivorst suitsupeekoniga, 365g

Verivorst suitsupeekoniga on valmistatud traditsioonilisel viisil odrakruubist, suitsupeekonist, seaverest, sibulast ja maitseainetest, mis jahvatatakse vahetult enne vorstide valmistamist. Vorstide valmistamisel kasutame naturaalseid seasooli, tänu millele on vorstikest söödav ja jääb küpsetades krõbe.

Koostisosad: sealiha 30%, seaveri 16%, odrakruubid, vesi, sibul 6,4%, sool, must pipar, majoraan, säilitusaine naatriumnitrit.

Keskmine toiteväärtus 100g kohta:

Energiasisaldus
Kcal
Rasvad g millest küllastunud
rasvhapped g
Süsivesikud g millest suhkrud g Valgud g Sool g
172,5 11 3,8 10,3 9 8,7 1,4