Matsimoka
  • AVALEHT
  • MEIST
  • MEIE TOOTED
  • MÜÜGIKOHAD
  • KONTAKT
  • TELLI KINGIPAKK!
  • SALAAMI
Salaamide sünnipiirkonnaks peetakse Vahemeremaid, eelkõige Itaaliat. Matsimokas oleme juba 7 aastat valmistanud traditsioonilist salaamit meie müügikohtades asuvates spetsiaalsetes kliimakappides. Salaamivalmistamise oskusi käisin lihvimas ka Itaalias Calaabria piirkonnas, kus on salaamit valmistatud tuhandeid aastaid.
Eelmise aasta lõpus valmis Matsimoka laiendatud tootmishoones salaamivalmistamise kompleks, mille südameks on suured kliimakambrid, mis võimaldavad suure täpsusega reguleerida ruumide õhuniiskust ja –temperatuuri, mis imiteerib Vahemerelist kliimat. Fermentatsioonikambris vorstides olev liha fermenteerub ning omandab salaamidele omase lõhna ja maitse. Seejärel kuivatuskambris vorstid kuivatatakse.
Matsimoka valmistab nelja erinevat salaamit: 
- Chorizo salaamit;
- Traditsioonilist salaamit;
- Tšilli salaamit;
- Trühvli salaamit. 

Matsimoka salaamid on müügil kõikides Matsimoka kvaliteetlihapoodides ning eksklusiivselt kõikides Selverites üle Eesti! 


Picture



+372 58134455   /  info@matsimoka.ee  /  Matsimoka OÜ


  • AVALEHT
  • MEIST
  • MEIE TOOTED
  • MÜÜGIKOHAD
  • KONTAKT
  • TELLI KINGIPAKK!
  • SALAAMI